Tisdag - 26 november

Hej :)

SIsta veckan av min praktik är nu här och jag längtar tillbaka till Jönköping. I fredags åkte jag dit. Det blev en lugn helg tillsammans med Eric. Igår åkte jag åter till Hjo. På torsdag ska jag ner igen. 
 
Idag har jag och Sara fikat och pratat av oss av våra upplevelser och intyck från skolan. Det är mycket att snacka om ;) På fredag är det omtenta i förra svenskakursen och därför åker jag ner till Jönköping redan på torsdag. Helgen ska sedan spenderas i Göteborg hos kusinerna! Det ska bli riktigt roligt eftersom vi inte har träffats sedan bröllopet.

Idag är det bara 3 veckor kvar till vi åker till Australien! Galet vad tiden går fort!! :)
 
Ikväll ska jag på gympa med mamma. Annars blir det nog endel pluggande och playtittande.
 
ha det bra!
pusssss

Måndag - 18 november

Hej vänner :)
 
En hel vecka har gått sedan jag skrev sist. Förra veckan var fullbokad och jag fick inte duscha.. Jag hade lappar på ryggen för att ta redan på om jag var allergisk mot någonting. I torsdags när jag var på Ryhov för första avläsningen kunde vi konstatera att jag är allergisk mot ullfett. Dock inte säkert att utslagen beror på det..
 
I torsdags fikade jag och Sara. Det var jättemysigt att bara sitta och prata i ett par timmar :) I fredags jobbade jag och när jag slutat jobbet i lördagsmorrsé körde pappa ner mig till Jönköping. Det blev en snabbfika med pappa och Eric innan pappa åkte tillbaka till Hjo och jag kröp ner under täcket. Vi gjorde inte mycket den dagen. Jag var så himla trött.. 

Men igår, söndag så tog vi sovmorgon. Efter frukost gick vi till stan och efter det åkte vi till A6. Det blev en heldag i affärer och Eric shoppade loss. Han hittade massa fina kläder och jag hittade mig en fin tröja :) Kvällen avslutade dagen med middag och film hemma i soffan :)

Nu är det måndag igen och jag har återigen varit på Ryhov. Dock sista gången på ett tag nu hoppas jag. Jag träffade läkaren igen och vi pratade om utslagen med mera. Jag har nu städat, tvättat och pluggat. I eftermiddag ska jag ta tåget till Skövde för att se på handboll med mamma. Resten av veckan spenderas i Hjo. Eller ja, i alla fall till på fredag. Då åker jag hem till Eric igen :)
 
Måste bara skriva att igår var det 1 månad till vi åker till Australien!!! :D

Ha en bra vecka :)
Pusssss

Måndag - 11 november

God morgon :)

Idag är det måndag och jag är faktiskt i Jönköping. Eric tog med mig hit igår efter en mysig helg i Hjo. I fredags var det tacomys med mina föräldrar och deras vänner. I lördags gick vi till "Hjo can help". Där fyndade vi en gryta och Eric en tröja. På eftermiddagen var vi i Skövde och åt middag innan vi gick på bio. Igår, söndag gick vi tipspromenad på förmiddagen, lunch på Bryggan och sedan for vi söderut. En bra helg helt enkelt :)

Men nu är jag hemma!! Känns skönt. Men jag ska till Hjo redan i eftermiddag. Varför jag är här nu är för att jag ska till Ryhov om en stund. Äntligen ska det kollas upp varför jag har mina hemska och jobbiga utslag. Hoppas det visar sig något.

På onsdag åker jag ner hit igen för att på torsdag åka till Ryhohv igen. Det blir en hel del flängande fram och tillbaka nu, särskilt denna veckan. Men det innebär ju att jag får träffa Eric mer ;)

Ha en bra vecka!
pusssss

RSS 2.0