Måndag - 24 mars

God morgon :)

Har ni haft en bra helg? Jag har haft en intensiv men bra helg. I fredags när Eric kom hem ifrån jobbet for vi till Hjo. Det blev en sväng till Hem & Hobby innan vi åkte till mamma och pappa där vi åt middag. Efter gosande med katterna sov jag en stund, inför nattens jobb. Natten gick bra och den var ganska lugn.
 
Redo för en natt på jobbet!
 


Direkt när jag kom hem på morgonen åkte vi till Skogås, för att fira Johan. Han fyllde 30 år i torsdags och det var dags för födelsedagsbrunch! Mycket god mat och trevligt sällskap av Johans släkt. Pappa gjorde tårtor till födelsedagsbarnet! Vi sov sedan hos Stina och Johan. Igår åkte vi hem vid 8, eller till Hjo. Jag och Eric packade ihop våra saker och for vidare hem till Jönköping. Vi åt middag på Gamla wok innan vi däckade i soffan med film och glass. Vi såg även finalen av Farmen!


I torsdags lämnade jag och Malin äntligen in vårt examensarbete!! Åh va skönt det kändes :D
 
 
Nu sitter jag i skolan och snart kommer Malin hit. Vi ska kika på några klasskamraters arbete, som vi ska opponera på, på fredag. Är lite nervös för fredagen faktiskt. Hoppas allt kommer gå bra :)

Ha en bra vecka!
Pusssss

Onsdag - 19 mars

Hej alla vänner :)

I fredags åkte jag, Eric och Filip till Falköping för att Sandra skulle ha inflyttningfest! Skoj! :) Efter att vi nyktrat till så for vi hem i lördags och det blev en myskväll hemma med bara mig och Eric. 
 
 
I söndags var det städdag hemma hos oss. Städrummet röjdes ut och allt ställdes in på nytt med lådor och bättre ordning. Hoppas det kommer hålla sig ett bra tag och att vi hittar det vi behöver i fortsättningen. En förändring är också att spelen som legat huller om buller där inne har fått hamna i en låda under sängen! Med den nya sängen kan vi inte ha våra gamla sänglådor längre utan fick förra veckan åka till IKEA och köpa nya. De enda som får plats på höjden är Pysslingar från barnavdelningen. Så det är vad vi har nu :) de gamla lådorna har åkt in i städrummet med julsaker och vinterkläder, perfekt!!

Så här mycket får plats där inne!! galet! :O
 
Vi åkte även till Maxi och handlade, gick till Bilteam och lagade mat, eftersom vi fick middagsgäster senare på dagen. Eric mamma, pappa och farmor kom till oss och vi hade en mysig middag med god mat och gott prat! :)

Måndag och tisdag har jag varit i skolan och skrivit det sista på examensarbetet. Nu är det nääästan klart. Imorgon ska vi lämna in det så dagen idag tillbringar vi hemma för att läsa igenom en sista gång och även läsa Sara och Sandras arbete. Igår fick jag även besök av Eric pappa som snällt hämtade våran hylla som legat bakom soffan sedan vi flyttade in. Vi får inte plats med den och har länge funderat vad vi ska göra med den. Men nu är problemet borta! SÅ skönt. Dessutom ser det väldigt mycket finare ut här hemma nu :)

 
Så här ser det ut hos oss nu!
 
Nu ska jag äta lunch och sedan fortsätta plugga!
Pusssss !

Fredag - 14 mars

Hej alla fina :)

Äntligen är det fredag igen! Ikväll ska vi till Sandra i Falköping på inflyttningsfest! Ska bli jätteroligt. Jag har två grabbar med mig - Eric och Filip!

Idag ska jag och Malin ha våran sista handledning med Fredrik. Antagligen får vi massa att fixa men jag hoppas inte det är omöjliga saker.. För på torsdag ska vi lämna in! Det ska bli så jäkla gött att slippa arbetet sen. Nästa kurs börjar vecka 14 och det ser jag faktiskt fram emot :)

Dessutom har jag fått klartecken på att det blir ytterligare en sommar i hemvården i Hjo. Ska bli jätteskoj :) blir mycket flängande, precis som i sommras men det är det värt! Jag trivs så bra där :)

Jag har precis lagt in några bilder från mobilen så här kommer en blandning av senaste veckan!

Igår fixade jag med alla foton från Australien..


I onsdags skulle jag och Eric tvätta bilen. Jag har ju innan vårt förhållande ALDRIG åkt i en biltvätt och har gjort det 1 gång innan i onsdags. Därför ville jag inte vara ensam. MEN så hann han inte tillbaka till bilen efter han tryckt in koden.. så där satt jag :S


 
Förra helgen när vi var hos Melinda och David såg Julia på film och låg så sött med fötterna på Erics ben :) godingar!!

 
Hoppas ni får en bra helg :D 
Pusssss

RSS 2.0