Söndag - 28 april

Hej mina vänner =)

I fredags kom Stina till Hjo på eftermiddagen. Jag och hon åkte till Almnäs och promenerade till tegelstenarna! Det är häftigt hur de har slipats av vattnet!På kvällen kom Ania, Urban, Hanna och Eric! Det blev middag och prat innan det var dags för sängen. Under helgen har jag och Eric fått dela på min 90säng.. Spännande, men gick bättre än jag trodde!
Igår åkte vi till Tibro och orienterade. Det var premiär för Eric att befinna sig på en orienteringstävling. Han och Hanna gick Knatte-knat :) På kvällen tog vi bussen till Skövde och åkte till Larssons. Det bjöds det på grillat och det var första gången iår för mig :) Vi åt gott, drack gott, spelade, lekte och pratade. Senare åkte jag, Eric och Ellen in till stan och det blev en liten utgång!

Idag har jag och Eric tagit det lugnt. Efter lunchen gick vi en promenad och nu har han åkt tillbaka söderut. Även Stina börjat sin resa hemåt, likaså de andra tre!

Hoppas du också haft en bra helg! För det har jag :) nu är det 1½ vecka kvar här i Hjo. Sen är VFU:n över och jag ska åter till Jönköping :)

pusssss

Torsdag - 25 april

Hej!

Igår började vi dagen med att gå ut och titta på hur naturen vårats under den senaste veckan! Det var en del vitsippor som slagit ut och det börjar bli vår på riktigt nu :)
Efter skolan åkte jag till Skövde och tandregleringen. Trådarna satt som de skulle, vilket jag visste.. men det gjorde mig några hundra kronor fattigare! Efteråt åkte jag till Esplanaden och kikade lite i affärer.

Idag har jag arbetat lite med bedömning i skolan. Två elever i taget fick komma till mig och försöka lösa en uppgift med Måns och Mia. Efter skolan planerade jag, Lotta och Ulrika kommande vecka, vilket gick jättefort eftersom det bara är tre skoldagar för barnen nästa vecka. Vi kom därför in på veckan därpå, som är min sista vecka och den består och bara av tre skoldagar. Jag har alltså bara imorgon och sen 6 dagar till kvar! Tiden går fort och jag är jättenöjd med min placering i Draken :) Dock är det tråkigt att vara ifrån Eric så här mycket! MEN imorgon kommer han äntligen till Hjo och jag får träffa honom igen :D Jag ser verkligen fram emot helgen och jag tror den kommer bli toppen!!

Nu ska jag städa huset och det ska fixas massor här hemma för imorgon kommer Hanna, Ania och Urban! Stina kommer också och självklart Eric :) Så det blir fult hus i helgen!!

Ha det bäst!
pusssss

Tisdag - 23 april

Hejsan!

Idag hade jag besök av Birgitta (HLK-lärare) som skulle se på när jag höll i en lektion. Det kändes helt okej. Lektionen blev ungefär som jag planerat och hon verkade tycka det var bra också :) Det var lite läskigt att någon inspekterade det man gjorde och bedömde hur jag var mot barnen, men det är ju bra att få veta också. I eftermiddag har jag jobbat på fritids. Dethar jag gjort tidigare i Korsberga men aldrig på detta fritidset. Det var faktiskt lite skillnad. Men det gick bra och jag är tacksam för lite extra pengar i maj :)

På fritids målade jag med tjejerna ;) Snyggt va? 

Så här ser det ut efter en dag när Bruce, Zeb och Maja varit ensamma...


Nu sitter jag hemma i sängen. Utanför blåser det massor!! När mamma kommer hem runt halv åtta ska jag nog gå en promenad för att få lite luft idag! Hade egentligen velat träna men eftersom jag var dålig igår är det bäst att ta det lugnt :)

Ha en bra tisdag!
Pusssss

RSS 2.0