Fredagen den 30 november

God afton!
 
Mörkret har lagt sig och detta höstlov närmar sig sitt slut. Det har varit otroligt skönt att bara ta igen mig och jag har sovit och vilat mesta delen av lovet. Förstår inte hur mycket jag kan sova..

Igår var vi på Elmia där det var P3älskar. Där hade de disco inne på toan! Coolt! Dock var vi inte där så länge eftersom bussarna inte gick så sent. 
Idag åkte vi istället till A6 och gick en sväng bland allt folk. Vi var absolut inte ensamma där.. Jag köpte mig ett par nya svarta byxor då mina har spruckit. Eric köpte sig ett nytt spel till PS.

 


 Jag tycker att tiden rullar på väldigt snabbt nu. Jag och Eric pratade förut om att det bara är en månad kvar till första advent och till det är dags att plocka fram adventsljusstakarna! Galet att tiden går så snabbt. Men SÅ mysigt det kommer bli med massa lampor. Jag älskar vintern med alla ljus och lampor!! Men mycket ska hända den kommande månaden innan vi börjar julfira. 

Ha en bra helg och njut av sömnen!
Pusssss

Höstlov!

Hej alla glada vänner!

Nu har jag höstlov och njuter av varje dag så gott jag kan! Det känns skönt att få vila upp sig och samla nya krafter till veckorna som återstår till jul. I söndags var det orienteringstävling här i Jönköping. Jag och Eric tog cyklarna och cyklade dit. Vi sprang varsin bana och cyklade sedan hem igen. Eric gjorde premiär i Hagentröja och sprang för första gången en bana på helt egen hand! Duktigt!!!!

 
I måndags åkte vi till Hoks för att slappa och mysa på deras spa under hela dagen. Det var en väldigt skön dag och vi njöt. Jag trivdes bäst i utepoolen där vi satt precis intill sjön!
 
 

Idag ska jag åka till Tidaholm och träffa Malin, Sara och Sandra. Det ska bli jätteroligt. Vi har alltid mycket att prata av oss om när vi ses! Vi har mycket gemensamt i våra liv just nu och därför är det viktigt att dela våra tankar med varandra. :)

Ha det så bra!
Pusssss

Tisdagen den 13 oktober

God kväll!
 
I helgen var jag och Eric i Stockholm tillsammans med ett gäng andra härliga orienterare. Vi sprang 25-manna. Det var en jätterolig helg och bonusen var att få träffa Anna & Ellen och syster, svåger och bebis! 

För att ge en vidare rapport om mitt liv just nu så kan jag meddela att vi inte längre har några djur.. fiskarna har tackat för sig och vi orkar inte kämpa mer. Så är det någon som är intresserad av ett fint akvarium tjoa till!!!

Ikväll är Eric på konsert med Filip och därför sitter jag ensam hemma. Ibland kan det vara skönt nu för tiden. Egentligen hatar jag att vara ensam men nu när jag jobbar och har folk runt om mig hela dagarna kan det vara skönt att vara helt ensam ibland. Idag har jag jobbat i ett! På eftermiddagen var vi på kurs på Upptech, som är ett upptäckarcenter i stan. 

Kommande helg ska vi slå på stort och åka till Ullared!! Åh så kul det kommer bli :)
 
Pusssss

RSS 2.0