Världscup i Ulricehamn

I lördags var jag, Eric, mamma och pappa i Ulricehamn och hejade på svenskarna/orna i världscupen i skidor! En härlig dag med kanonväder!
 
Jag har precis lagt in bilderna på datorn och tänkte att ni kan få se några av dem innan jag ska lägga mig :)
 
 
 
 
 
 
 
Pusssss

Jullovet är snart slut!

Tiden rullar på och snart har jullovet passerat. Men åh så skönt det har varit! Dessutom är det härligaste vintervädret ute nu! -8 grader och snön faller för fullt! Tråkigt bara om det blir + nästa vecka...
 
Under lovet har vi firat jul både i Jönköping med Erics familj och i Hjo med min familj. Det blir extra mysigt nu när det finns barn med på båda ställena. :)
Nyår firade vi hemma i lägenheten med Stina, Johan och Ada. Kul och mysigt. Stina hade ett nytt spel som har gått varmt under veckan - Carcassonne! Det rekomenderar jag varmt!
 
Nu är vi igång och röjer i lägenheten och försöker rensa ut det vi inte använder. Hoppas någon annan vill ha och får nytta av det ;) Någon som vill ha ett akvarium? Då är det bara att hojta till! Annars har vi en randig matta, ljuslyktor, chokladfondue, picknickfilt och mycket annat. Säg bara till ;)

Idag är Eric på jobbet och jag är hemma. Men imorgon är han ledig, skönt. Så ikväll ska vi på Bio. Imorgon ska vi gå en härlig promenad i vintervädret! Hoppas det inte blir för kallt ;)

Ha det bäst.
Pusssss

RSS 2.0