Ändrade planer och däckbyte

Igår blev dagen inte som vi varken tänkt eller jag skrev. Vi fick istället vara på djursjukhuset här i Jönköing ett antal timmar.. Det var lilla Bruce som blev dålig igen. Jag blir tokig :( i tisdags var han hela dagen hos veterinären i Skövde och de gjorde massa kontroller, eftersom han har en tendens att slicka bort håret på magen. För ca 3-4 veckor sedan hade han slickat så pass att det var röda utslag där det sakndes päls. Det togs flera olika prover och gjordes röntgen. Men efter att han kommit hem därifrån har det bara spårat ur med kliande eller attacker då han tydligen kliar/klöser okontrollerat runt munnen. Vilket gar resulterat i bortsliten päls och sår på hakan. Igårnatt höll han på och mamma fick hålla i hans tassar för att han inte skulle förstöra sig själv. Tillslut ringde de veterinären, som tyckte att det var bättre att åka till akuten i Jönköping eftersom de i Skövde redan kollat vad de kan..
Mamma och pappa hämtade upp mig på vägen till veterinären och vi hade en hel del väntan mellan alla småbesök i undersökningsrummen. När Eric slutat jobbet kom han också dit och stöttade. Hemskt att se ledsna människor där som tvingades avliva sina vänner :( men tillslut såg veterinären att Brucan var helt röd och svullen vid tandköttet, vilket känns som en logisk förklaring till problemet. Han får nu medicin och ska tillbaka för en heldag i Jönköping på tisdag igen, med besök hos tandläkaren. Hoppas hon kan hjälpa honom!! Det är jobbigt att se honom så här :'(  min lilla älskling!
 
Man ser hans nål på ena tassen, där de tog blodprov..
 
 
Det blev därför ingen träning för oss och Eric avbokade sitt besök hos synsam. Det blev en lugn kväll i soffan efter en dag med spänningar.
 
Idag ska vi till Erics föräldrar och hjälpa till att byta däck på deras bil. Hoppas det ska gå bra :)
pusssss
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0