Påskhelg med strålande sol☀️

Hej!

Vilken underbar påsk! Det känns som alla blev tagna med storm - ingen var riktigt beredd på att det plötsligt skulle vara sommar! Redan i april. Men det har varit såå skönt. Eric har varit hemma några dagar och vi har haft mysigt tillsammans. 

I fredags gick vi en långpromenad till stan och tillbaka. Helt vindstilla längs med Vätterkanten. Vi testade då att ha Lucas i selen. Det gick jättebra och han sov nästan hela vägen. Vi grillade sedan på kvällen. 

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

I lördags tog vi en promenad upp i skogen bland vitsipporna, även då med Lucas i selen. Väldigt smidigt här i skogen när man kan gå hur som helst utan vagnen. Vi gjorde också ett besök hos Lucas farmor och farfar. Där fick Lucas träffa Sork och Biz för första gången. Det gick jättebra. Lucas fick också ett påskägg. 
Vi åt sedan påsklunch i solen på uteplatsen. Lucas sov inne då, perfekt 🐣☀️
(null)

(null)

(null)

I söndags åkte vi till Ryhov för att träffa Lucas lilla kusin som föddes i torsdags 😍 Så liten och SÅ söt! Det skiljer bara 5 veckor och 1 dag på pluttarna! 
På kvällen var vi hos kompisar och grillade! ☀️
(null)

Igår hälsade Lucas mormor och morfar på hos oss. Vi gick en promenad till Vättern, hade det gött i solen på uteplatsen och grillade! 
(null)


Underbar helg helt enkelt! 
Nu ligger vi i soffan och tar det lugnt medan Eric är på jobbet! Hoppas ni också haft en bra påsk! 
(null)


Pusssss



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0